Restitució del govern legítim, o validació del 155?

Entenem el que signifiquen les eleccions del 21-D? Volem començar de nou? Ho donem tot per perdut?

Companys/companyes. Sobre si aquestes eleccions son legítimes i legals o no ho son, en podem parlar molt. Jo crec que no son ni una cosa ni l’altre. Però ara que els partits estan decidint les llistes per separat i sembla que no hi ha possibilitat d’anar junts, deixeu-me que us doni la meva opinió.

No m’ha sorpres gens l’actitud d’ERC. Es veuen guanyadors i Junqueras té fam de presidència. Segurament serà el proper president i, amb això, validarà el 155. El més greu és això, validar l’aplicació del 155.

Aquestes eleccions haurien de servir per restituir el govern legitim, no per escollir-ne un altre. Perque això és el que volen els unionistes, que fem el que ells diguin, quan ells ho diguin.

De govern ja en tenim, una part a la presó i la resta amb el seu President a Brusel·les. Un govern nomenat pel President, que al seu dia va escollir el Parlament de Catalunya, dipositari de la sobirania del poble català.

Això no es pot oblidar, per més Fiscals, Senadors i Ministres espanyols que diguin el contrari.

Anar junts o separats hauria de ser irrellevant, si el primer punt del programa fos restituir l’actual govern. Perque si no és així estem fent unes autonòmiques més, i no es tracta d’això. No calia arribar fins aquí si al final hem de fer marxa enrera.

Com diu la cançó: no és això, companys, no és això.

Albert Castany Tresserras.

Montgat, 11 de novembre de 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *