Demà ens visita Don Mariano.

Demà dimecres el president del govern espanyol visita Barcelona per reunir-se amb empresaris catalans. Promeses fora de campanya electoral i l'”imperio de la ley”, seran la única resposta d’un president que no ha mogut fitxa durant quatre anys.

Una visita anunciada com si fos per portar la solució al “problema catalán”, demà veurem al president espanyol reunir-se amb empresaris en una trobada organitzada pel Ministerio de Fomento, per tant se suposa que parlarà d’infraestructures. De les infraestructures que ens han promès un munt de vegades i que no han acomplert. Les infraestructures que han estat pressupostades i no s’han executat o que ni tant sols no s’an arribat a licitar.

Promeses, promeses i més promeses. Incompliments, incompliments i més incompliments.

I perquè ve ara a fer un acte més propi de campanya electoral quan no està prevista cap campanya electoral?

Una resposta pot ser que, després de molt temps de no moure fitxa i amagar-se darrera de l'”imperio de la ley”, únic “imperio” que li queda a l’estat espanyol, potser creu que oferir unes infraestructures que ens han promès tantes vegades que ens les sabem de memòria, és la solució i el desllorigador de la situació actual.

Potser creu que amb unes quantes promeses més velles que el anar a peu, els catalans guardarem les estelades i aplaudirem amb els ulls plorosos a un personatge que no té ni idea del que passa a l’extrem nord-est de la península.

Potser creu que donarem un altre vot de confiança (quants van ja?) a uns governs i polítics que ens han pres el pèl fins deixar-nos calbs a nosaltres i als que vindran darrera nostre.

Don Mariano, nosaltres ja estem en un altre estadi (o pantalla que en diuen ara) acceleri el pas que potser qualsevol dia es despertarà i ja no hi serem.

Albert Castany.

27 de març de 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *