El CAT a la matrícula.

Sembla que hi torna a haver polèmica amb el CAT a les matricules. Es tornen a posar multes i es torna a parlar de si els cotxes oficials dels consellers el porten o no. Com si ens hagessin de donar exemple.

Mireu, jo sempre he portat distintius catalans als meus cotxes sense necessitat que cap conseller em digúes que ho havia de portar. Els he portat perque he volgut sense esoperar consignes ni exemples.

Ara, al darrer cotxe que m’he comprat, no li he posat el CAT. I no perque no m’agradi portar-lo ni perquè hagi canviat d’opinió, al contrari, crec que ens l’hauriem de posar tots. El que passa es que un es cansa de fer el panoli. Em cansa ser dels pocs que se’l posen, al davant i al darrera. I em causa tristor veure com la immensa majoria de catalans va lluint la E. Sobre tot em causa tristesa i m’emprenya, a la vegada, quan veig un catalanista i, fins i tot independentista, que no es capac de fer el gest d’enganxar el CAT al costat de la matricula.

El que passa ésque de miracles ja no n’espero, i estic convenut que no trigare a posar-me’l. Per alguna cosa els porto a la guantera. Pero m’emprenya que no siguem capacos de fer un gest tant senzill

Albert Castany Tresserras.

Chasse sur Rhône (Franca), 10 d’agost de 2011.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *