Mercadeig electoral descarat.

Aquesta campanya electoral està arribant a uns extrems de mercadeig per part del PSOE com mai s’havia vist.

Tot just iniciada la campanya ens varen sorprendre amb l’anunci de l’acord assolit en el traspàs dels trens regionals. Caldrà veure en quines condicions s’ha acceptat aquest traspàs perquè, no és el mateix negociar-lo amb la tranquil·litat del dia a dia, que fer-ho amb les presses de fer un anunci en campanya electoral. I caldrà veure també quin rèdit en treu l’estat d’aquesta cessió que no havien volgut fer mesos abans.

Ara ens ve el ministre José Blanco i, enmig d’un míting, li diu a Montilla que arribaran a un acord per la gestió de l’aeroport d’El Prat, cosa que també s’hi han negat sistemàticament.

A mi tot això em fa pensar en la imatge que tenen els del PSOE, i els seus delegats del PSC a Catalunya. Perquè em sembla que ens tracten de curts de gambals.

Ja ens tenen acostumats a fer-nos promeses (no cal recordar a en Zapatero prometent donar suport a l’Estatut que aprovés el Parlament) i després a incomplir-les i, a sobre, dir-nos que ho varem entendre malament.

Si el traspàs dels trens Regionals era tant fàcil que amb una reunió es podia enllestir, perquè no ho varen fer junt amb les Rodalies?

Si la gestió de l’aeroport d’El Prat és tant clar que s’arribarà a un acord la propera legislatura, ¿com és que no s’hi ha volgut arribar abans?

Ho repeteixo, em sembla un mercadeig innoble.

Si Montilla aconseguís tornar a governar, ¿us imagineu el peatge que hauria de pagar per aquests ajudes electorals? Si qui governa és Artur Mas ja us podeu imaginar que totes les facilitats actuals es convertiran en dificultats, en podeu estar ben segurs. Sempre ha estat així.

Això demostra quina mena de president hem tingut aquests quatre anys, que permet aquest tracte al nostre poble.

Interpreto que es veuen tant ensorrats que, si la campanya durés una setmana més, ens donarien el Concert Econòmic sense ni demanar-lo.

Albert Castany.

Montgat, 25 de novembre de 2010.

.

Les opinions d’aquest bloc són exclusivament meves i no reflecteixen el pensament de cap partit, associació ni empresa.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *