L’increible home normal.

Són originals els socialistes. La campanya del seu candidat i actual president del nostre país adreçada als joves serà un còmic protagonitzat per “L’increïble home normal”.

Segur que d’entrada tots hem recordat la pel·lícula “L’increïble Hulk”. L’autor de la idea ens ha lliurat d’un bon acudit en no comparar Montilla amb Hulk. En Montilla no és “La Masa”, és increiblement normal. Menys mal!

L'increible home minvant.

El cas és que, si hem de ser realistes, a mi m’ha vingut al cap una pel·lícula una mica més antiga (de l’any 1957) però bona pel seu temps, encara que els actors no es van fer mai famosos, i que ara se n’està fent una nova versió. Es tracta de “l’increïble home minvant”. La pel·lícula explica les desventures d’un home que, afectat per una estranya malaltia, minva el seu tamany fins a mesurar pocs centímetres d’alçada. Us adjunto una imatge d’aquesta pel·lícula que he trobat per internet.

Perquè m’ha recordat aquesta pel·lícula? Molt senzill. Fa quatre anys no va guanyar les eleccions, malgrat que ens ha estat governant, però des d’aleshores les enquestes cada vegada li donen menys diputats. O sigui que “minva”. Ves per on, potser el “Mini-Montilla” serà el proper personatge del Polònia.

Albert Castany.

Montgat, 15 d’octubre de 2010.

.

Les opinions d’aquest bloc són exclusivament meves i no reflecteixen el pensament de cap partit, associació ni empresa.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *