Dues maneres de no respondre una entrevista.

Avui, al programa d’en Manel Fuentes a Catalunya Ràdio, en poca estona (mentre anava a treballar) he pogut assistir a dues lliçons magistrals de com no respondre a una entrevista. La primera lliçó l’ha donat Manel Nadal, secretari general de Mobilitat, la segona Antoni Taüll, membre de la comissió de l’energia del Col·legi d’Enginyers Industrials.

A Manel Nadal li han preguntat sobre els serveis mínims del proper dia 29 (dia de la vaga general) i la pregunta més incisiva ha estat sobre cóm és que a Catalunya, que es van pactar els serveis mínims “en fred” fa cinc anys, hi haurà menys serveis mínims que a la resta d’Espanya, que s’han pactat ara “en calent”. En Manel Nadal s’ha limitat a repetir els horaris dels serveis mínims. Per més que en Manel Fuentes ha intentat interrompre’l, Manel Nadal ha seguit amb el seu discurs sense immutar-se. Quan en Manel Fuentes l’hi ha dit que no havia respost la pregunta Manel Nadal ha tornat a repetir els horaris fil per randa. Ho estava llegint? Era una cinta gravada? No ho sabrem mai, el cert és que no ha respost la pregunta, però ha repetit tres vegades en què consistiran els serveis mínims. No podrem dir que no els sabem, oi?

A en Antoni Taüll li ha preguntat els motius de la pujada de la llum. Deu ser molt complicat perquè ha fet una dissertació llarga i incomprensible i s’ha esplaiat de tal manera que si no és per l’accent hauria dit que estava escoltant a en Fidel Castro. Total que no m’he enterat de res. El que sí que m’ha quedat molt clar és que tornarà a pujar d’aquí a tres mesos. Ja estem avisats!

Vet ací dues maneres de no respondre una pregunta, imagino que n’hi ha més, però tenir la ocasió de viure-ho en molt poca estona és un privilegi. Gràcies senyors Manel Nadal i Antoni Taüll , començar el dia amb aquests exemples d’imaginació dóna una alegria indescriptible.

Podeu escoltar les entrevistes a Manel Nadal i Antoni Taüll clicant sobre els noms.

Albert Castany.

Montgat, 23 de setembre de 2010.

.

Les opinions d’aquest bloc són exclusivament meves i no reflecteixen el pensament de cap partit, associació ni empresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *