Skip to content
Archive of posts filed under the Records category.

Quan pagàvem amb rals, mesuràvem a pams i pesàvem a unces. Els grans canvis (I)

La vida canvia, a vegades massa s, i les persones tarden el seu temps a assimilar les novetats, encara que formin part de la vida diària. A finals del segle XX i principis del XXI els canvis es succeeixen a un ritme diabòlic que no tothom té la capacitat d’assimilar abans que un altre canvi […]

La muntanya.

Una de les meves aficions. M’ha ensenyat una manera diferent de veure la vida i m’ha ofert experiències meravelloses. És una droga que podríem qualificar de bona i aconsellable.

23-F, trenta anys.

Avui fa trenta anys de l’intent de cop d’estat que tots coneixem per 23-F. Fa un any vaig fer un escrit amb el títol “I el 23-F dels soldats?” on reivindicava una mica el paper oblidat dels que aquell dia érem a l’exèrcit fent el servei militar. Avui m’agradaria parlar de cóm el vaig viure.

Juny: una sardana, una colla.

“Juny” és el nom d’una sardana d’en Juli Garreta, però també és el nom de més d’una colla sardanista, com a mínim ho ha estat de tres colles.

I el 23-F dels soldats?

El proper dimarts s’acompliran 29 anys del malson del 23-F. El divendres passat, TV3 ens va obsequiar amb la pel·lícula “23-F, el dia més difícil del Rei”. Ja sé que aquesta pel·lícula es va fer per millorar la imatge d’un Rei en hores baixes que li cremaven fotos dia sí i dia també però, si […]