Skip to content
Archive of posts filed under the economia category.

Allargar la jubilació, afavorir l’atur de llarga durada

Ja fa un temps que es torna a parlar de les pensions i de la fallida del sistema actual. Dic que es torna a parlar perquè aquest és un tema recurrent en èpoques de crisi des de fa més de trenta anys. Que el sistema actual de pensions arribaria a fer fallida era un fet […]

Tots contra les retallades, ningú contra el malbaratament!

A ningú li agraden les retallades, però sembla ser que a tothom li agrada el malbaratament, perquè encara no he vist cap manifestació, ni ara ni abans, per protestar contra el malbaratament d’un tripartit que ha portat la Generalitat a la ruïna. El populisme en plena campanya electoral és el més fàcil per qui no […]

Al Congrés, el PSc no existeix.

La votació d’ahir va evidenciar, una vegada més, i per enèsima vegada, que els famosos 25 diputats catalans del PSc, no existeixen. Al Congrés dels Diputats hi ha 169 diputats socialistes que pertanyen al PSOE, la resta són elucubracions mentals per enganyar als il·lusos.

Futbol i política, la mateixa tàctica.

Arran dels partits del Barça amb el Madrid dels darreres dies hem pogut veure que hi ha hagut un canvi substancial en els papers d’ambdós clubs, com també hi ha hagut un canvi en la política i en tots dos casos ha estat en el mateix sentit.

Hipotecats i deshauciats.

Ja fa temps que se’n parla i ara sembla que s’està organitzant el moviment per modificar la legislació espanyola amb la finalitat que la “dació” o entrega del pis a la entitat financera, sigui suficient per cancel·lar el deute hipotecari.